Over ons

Onze praktijk in Nijverdal is gevestigd in het Medisch Centrum Kruidenwijk. Hier hebben we een nauwe samenwerking met andere zorgverleners in het centrum, zoals een (kinder)fysiotherapeut of cesartherapeut. Behalve in Nijverdal vindt u ons ook in de RT-praktijk Obalo in Raalte.

Samen met Logopedie Hellendoorn, Logopediepraktijk Reede en Logopediepraktijk Wierden maakt onze praktijk deel uit van het samenwerkingsverband Logopedie Reggepraat. Het doel van deze samenwerking is om logopedische kennis met elkaar te delen en specialisaties bijeen te brengen. Op die manier kunnen wij u nóg betere en passende logopedische zorg geven.

Contact met ons opnemen

Ons team

Helen Broekman
Allround logopedist

Over mij

In 2000 ben ik afgestudeerd als logopedist. Na mijn studie heb ik binnen de vrije vestiging en het onderwijs gewerkt. In 2009 kreeg ik de mogelijkheid om Logopedie “De Kruidenwijk” in Nijverdal over te nemen, waar ik nog steeds met heel veel enthousiasme werk.

Voor mij maakt het werken met zowel kinderen als volwassenen het vak logopedie boeiend. Elke behandeling blijft steeds een uitdaging. Binnen de behandeling vind ik het belangrijk dat de cliënt zich op zijn gemak voelt, zodat ik als logopedist optimale ondersteuning kan bieden binnen de communicatie.
Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, besteed ik veel aandacht aan bijscholing. Zo heb ik o.a. bijscholing gevolgd op het gebied van lees- en spellingsproblemen, eet- en drinkproblemen bij 0-2 jaar, leespraat bij syndroom van Down, behandelen van afwijkende mondgewoonten, verschillende articulatietherapieën. Naast mijn werkzaamheden binnen de praktijk, neem ik deel aan een kwaliteitskring om mijn kennis en vaardigheden te verdiepen en te delen met collega’s.

Registratienummer kwaliteitsregister paramedici: 69900187091
helen@logopediedekruidenwijk.nl

 

Kim Ruiter
Allround logopedist

Over mij

Sinds 2016 werk ik met veel plezier in de Kruidenwijk. In 2007 haalde ik mijn diploma Logopedie, daarna ben ik vol enthousiasme in de vrije vestiging aan de slag gegaan. Ik vind het leuk om een steentje bij te dragen aan de communicatieve ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Communicatie is erg belangrijk voor het dagelijkse welzijn van de mens en als ik daarin iets kan toevoegen doe ik dat met veel plezier. De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd en deelgenomen aan kwaliteitskringen om op deze wijze mijn kennis, inzicht en behandelvaardigheden uit te breiden. In de praktijk zie ik vooral kinderen met diverse logopedische problemen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich tijdens de behandelingen op zijn gemak voelt. Vanuit deze basis kan er in een prettige, ontspannen sfeer, productief gewerkt worden. Het kind staat altijd centraal en samen met betrokkenen gaan wij voor een optimaal resultaat. Het is fantastisch om te zien hoe een kind opbloeit, meer zelfvertrouwen krijgt en optimaal ontwikkelt door vanuit een breed perspectief te kijken. En te werken aan de ontwikkelingsgebieden die problemen geven.

Registratienummer kwaliteitsregister paramedici: 39909440491
kim@logopediedekruidenwijk.nl

 

Yasmin Wevers
Allround logopedist

Over mij

Ik ben Yasmin Pongers-Wevers. In 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Mijn afstudeerstage heb ik bij Logopedie de Kruidenwijk afgesloten en voldaan. Na mijn stage heb ik de mogelijkheid gekregen om in de praktijk te blijven werken en dit doe ik nog altijd met veel plezier. In de logopedie kan ik mijn passie voor het verlenen van zorg en het werken met kinderen en volwassenen in de praktijk uitvoeren.

Logopedie kan voor velen iets betekenen en daar zet ik mij dan ook graag voor in. Ik vind het belangrijk om als logopedist een positieve sfeer te creëren om samen een optimaal resultaat te bereiken.

Om de kwaliteit te waarborgen sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en foniatrie. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mijn logopedische kennis uit te breiden.

Registratienummer kwaliteitsregister paramedici: 99102950591
yasmin@logopediedekruidenwijk.nl

Kuperserg 4
7443 HC Nijverdal

 

Drostenkamp 1a
8101 BX Raalte

De openingstijden

Maandag: 8.30 uur – 17.30 uur
Dinsdag: 8.30 uur – 17.30 uur
Woensdag: 8.30 uur – 17.30 uur
Donderdag: 8.30 uur – 17.30 uur
Vrijdag: 8.30 uur – 17.30 uur